We beschikken vanaf 2017 ook over een Claas jaguar 890 met 2 kaweco radium 50 (50m3) silage wagens, om ook te kunnen gras hakselen.

hakselen

 

We hebben 4 krone rondebalenpersen, allemaal verstelbaar van 1.25 tot 1.50. 3  persen met foliebinding en 1 met net. 

Rondebalenpersen

 

Zeer lichte zunhammer giertank aangeschaft. Met spreidas en lage druk banden en verdringerpomp met 9 meterse tjalma bemester 

zodebemesten

R. de Jong Agraryske Hannel & Leanwurk

Berkwerterleane 4

8732 EB  Kubaard

Tel: 0645132215

Neem contact op

Zodebemesten

 

We beschikken over een Tjalma sleepslangbemester met een werkbreedte van 12 meter met sectieafsluiting deze in combinatie met de zelfsturende gps op de trekker zorgt dat ervoor dat er nauwkeurig word bemest. De trekker staat op 90cm brede banden dat met het zeer lage gewicht van de trekker zorgt ervoor dat er zo min mogelijk insporing in het land is. 

 

 

We injecteren de mest met een Kaweco double twin (14 m3) met een 9 meterse Kaweco bemester. De trekker is voorzien van gps zodat er zo precies mogelijk word bemest. De tank is voorzien van 4 grote banden op een rij. Hierdoor is er minimale insporing. Om te voorkomen dat uw betonpad stuk word gereden zit er dansonderdrukking op de tank. Hierdoor veert de tank in zijn frame, dit voorkomt dat de tank gaat stuiteren. De bemester heeft een werkbreedte van 9 meter en heeft 48 uitstroombuizen. Door de vele uitstroombuizen hoeft er minder mest door de buizen en liggen de stroken dichter bijelkaar. Dit heeft als voordeel dat er een nauwkeurigere bemesting per vierkante meter plaats vindt.

 

 

Ook kunnen we met een zunhammer (14m3) bij u komen gieren deze heeft een zeer laag eigen gewicht. Deze heeft een tandemas met spreidas. Hierdoor is de tank ook zeer goed inzetbaar in het voorjaar. Achter deze tank hebben we een 9 meterse Tjalma bemester. Ook bij dikke mest heeft deze tank een hoge capaciteit door zijn dubbele verdringer pomp.